one

one

κιοσσές

κιοσσές

Μαρία Παπουτσή

Μαρία Παπουτσή

Τρίτη, 30 Ιανουαρίου 2018

Σέρρες: Πυρά Αδ. Γεωργιάδη σε κυβέρνηση και πρωθυπουργό

 Σφοδρή επίθεση κατά της Κυβέρνηση και προσωπικά κατά του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα καθώς και του κυβερνητικού εταίρου Πάνου Καμένου για το χειρισμό του θέματος της ονομασίας των Σκοπίων, εξαπέλυσε από τις Σέρρες ο Αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης, προσκεκλημένος της ΝΟΔΕ ΝΔ Σερρών στην εκδήλωση για την κοπή της βασιλόπιτας όπου η συμμετοχή του κόσμου ήταν εντυπωσιακή.

 
« Ονομασία Σκοπίων:τα έκανε θάλασσα…»
«Ο κ. Τσίπρας το 2015 είχε πάρει το βραβείο από το Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ, του χειρότερου διαπραγματευτή στον πλανήτη γη, όταν αφήνεις αυτόν τον άνθρωπο να διαχειριστεί ένα τόσο δύσκολο θέμα στο Σκοπιανό είναι πολύ φυσιολογικό να τα κάνει θάλασσα από την αρχή, έχασε μια μεγάλη ευκαιρία, δίχασε τον Ελληνικό λαό, τσακώθηκε με την Εκκλησία, τσακώθηκε με τον κυβερνητικό του εταίρο –αυτό είναι και λίγο fake – και νομίζω ότι δεν πρόκειται να έχουμε κάποια σοβαρή εξέλιξη σε αυτό το θέμα, εκτός εάν ο κ. Τσίπρας θελήσει να πάρει μια απόφαση που θα τον φέρει αντιμέτωπο με το σύνολο του Ελληνικού λαού» Ο κ. Γεωργιάδης τόνισε ότι η ΝΔ δεν θα επιτρέψει να υπάρξει μια λύση που να μη τη θέλει ο Ελληνικός λαός στο θέμα της ονομασίας των Σκοπίων, σημειώνοντας πως ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης ξεκαθάρισε ότι «Δεν πρόκειται να διχάσουμε τους Έλληνες για να ενώσουμε τους Σκοπιανούς», συμπληρώνοντας πως ο κόσμος δεν εμπιστεύεται τον Πρωθυπουργό για την επίλυση του θέματος και ερωτώμενος εάν θα πάει στο συλλαλητήριο της Αθήνας απάντησε θετικά.
 


Ο Αντιπρόεδρος της γαλάζιας παράταξης υποστήριξε πως όλοι οι βουλευτές του κόμματος ασπάζονται τις τοποθετήσεις του κ. Μητσοτάκη, πως υπάρχει κλίμα ενότητας στη ΝΔ και βρίσκονται όλοι δίπλα στον αρχηγό, σε μια γραμμή για την προάσπιση της ιστορίας του πολιτισμού και της αξιοπρέπειας. Βολές εξαπέλυσε και για τους χειρισμούς τις κυβέρνησης σε όλα τα επίπεδα εστιάζοντας κυρίως σε θέματα οικονομίας.
Το ενδεχόμενο εκλογών
Απευθυνόμενος στο πολυπληθές ακροατήριο στην ομιλία του μεταξύ άλλων – υποστήριξε πως την ιστορία την κυβερνά το απρόβλεπτο και εκλογές μπορούν να γίνουν ανά πάσα στιγμή, συμπληρώνοντας πως ο Κ.Μητσοτάκης είναι ο Πρωθυπουργός που χρειάζεται αυτή τη στιγμή η Ελλάδα. «Η Ελλάδα χρειάζεται έναν νοικοκύρη, έναν άνθρωπο που θα σχεδιάζει τις λύσεις που θα φέρουν στην Ελλάδα επενδύσεις, που θα γεννήσουν πραγματικές δουλειές, που θα φέρουν πίσω τα παιδιά από το εξωτερικό, που θα βάλουν τη χώρα στον παγκόσμιο χάρτη και θα δημιουργήσουν εμπιστοσύνη στις αγορές και θα έρθουν επενδύσεις. Τέτοιος Πρωθυπουργός θα είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης γιαυτό πρέπει να γίνουν εκλογές μια ώρα αρχύτερα» είπε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ. Κάλεσε όλους να είναι πανέτοιμοι για την κάλπη λέγοντας πως η νίκη της ΝΔ πρέπει να είναι σαρωτική εκφράζοντας την άποψη πως η γαλάζια παράταξη θα τερματίσει πρώτη στην μάχη των εκλογών. «Εμάς στη ΝΔ μας ενώνει η αίσθηση του εθνικού καθήκοντος και η αίσθηση του εθνικού καθήκοντος είναι να φύγει η χειρότερη κυβέρνηση που έχει γνωρίσει ο τόπος τουλάχιστον από τον 2ο παγκόσμιο πόλεμο».

«όνειρο θερινής νυκτός…»
Ερωτώμενος για τη πιθανή δημιουργία κόμματος στα δεξιά της ΝΔ, ο κ. Γεωργιάδης είπε πως κατά καιρούς έγιναν προσπάθειες αυτού του είδους αλλά δεν απέδωσαν, υποστηρίζοντας πως τη Δεξιά την εκφράζει η μεγάλη παράταξη της ΝΔ που εκφράζει τους Έλληνες από τα Δεξιά έως τις παρυφές της Κεντροαριστεράς. «Δεν υπάρχει κανένας λόγος κάποιος δεξιός να μην ψηφίσει ΝΔ και να ρισκάρει να μείνει ο Τσίπρας στην εξουσία, άρα αυτό θα είναι ένα άλλο όνειρο θερινής νυκτός του κ. Τσίπρα.

 Φ.Αραμπατζή: «Η ΝΔ αυριανή και αυτοδύναμη κυβέρνηση»
Προλογίζοντας τον κ. Γεωργιάδη η βουλευτής της ΝΔ Φωτεινή Αραμπατζή είπε πως το 2018 θα είναι χρονιά πολιτικής αλλαγής, χρονιά πολιτικής απαλλαγής από την πιο τυχοδιωκτική, την πιο λαϊκίστικη , την πιο επικίνδυνη κυβέρνηση που γνώρισε ο τόπος εκφράζοντας την άποψη ότι η ΝΔ όχι μόνο θα είναι η αυριανή κυβέρνηση αλλά θα είναι και η αυριανή αυτοδύναμη κυβέρνηση. Η βουλευτής της ΝΔ τόνισε πως ο αγώνας αυτός «για εμάς του Μακεδόνες έχει και μια ακόμη μεγάλη σημασία, σημασία πατριωτική, σημασία εθνική, γιατί για όλους εμάς τους Νεοδημοκράτες, δε μπορεί ο ΣΥΡΙΖΑ να παίζει με το φιλότιμο με την αξιοπρέπεια, με τον πατριωτισμό μας» είπε χαρακτηριστικά η κ. Αραμπατζή.


Τον κ. Γεωργιάδη υποδέχθηκαν η Βουλευτής της ΝΔ Φωτεινή Αραμπατζή – ο κ. Κώστας Καραμανλής απουσίαζε λόγω ταξιδιού του στο εξωτερικό- ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ ΝΔ Θόδωρος Καμπούρης ο οποίος πήρε και τα εύσημα από το κορυφαίο γαλάζιο στέλεχος για τη μεγάλη συμμετοχή του κόσμου, ο αντιπεριφερειάρχης Γιάννης Μωυσιάδης, ο Πρόεδρος τους ΕΒΕΣ Χρήστος Μέγκλας, Δήμαρχοι, στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στελέχη και φίλοι του κόμματος.
Δέσποινα Γιαννακίδου

Πηγή : ΕΡΤ Σερρών 


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου